CV Mia Isacsson

CV Mia Isacsson

Efter den “vanliga skolan” så började jag min utbildningsresa med en Astro- drama kurs. Detta eftersom jag hade en idé om att arbeta med utvecklande samtal med ett födelse horoskop som inspiration och startpunkt. Där arbetade vi mycket med psykodrama och rollspel ur ett modernt förändringsorienterat perspektiv. Jag byggde på detta med en Samtalspedagogutbildning 1995 – 1996. Utbildningen vilar på systemteori, moderna relationsorienterade och konstruktivistiska teorier. Där blev jag sedan kvar som lärning och därefter som lärare. 1997 startade jag mitt företag Medvetenhet (Awareness) där jag har utbildat chefer, ledningsgrupper,  personalgrupper samt erbjudit individuell coaching.  Jag har arbetat för bl.a. Astra Zeneca, Pharmacia, Vin & Sprit,
IFL, Etteplan och inom psykiatrin och socialtjänsten i Vallentuna,  Skarpnäck, Tumba, Haninge, Kungsholmen, Uppsala och Kista kommun.  Har varit handledare för Bellstasund Utredningscenter, ett privat utredningshem  för utvecklingsstörda med psykiska pålagringar i Upplandsväsby, sedan starten i  januari 2002. Har under 2007 haft handledning för ett HVB- hem i Uppland.  Under 2008 och 2009 har jag verkat som familjhehem.  Under åren 2005 till 2013 har jag bedrivit kursverksamhet och ridläger på min egen anläggning –  Orkebo Gård norr om Stockholm, för bl.a. chefer, ledningsgrupper, arbetsgrupper, föräldrar och ungdomar.  I Juni 2008 avslutade jag en ettårig KBT-utbildning.  Har under alla år även arbetat med hästar.

Sedan hösten 2013 erbjuder jag även mina tjänster på Spanska Solkusten – Malaga.  Världen är inne i en stor förändringsprocess och jag lägger nu allt mitt fokus på att stärka och stötta individer i denna process. Kurser, clinics och worksshops för att hela och stärka människor, sprida kärlek, hopp, positiv energi och ökad medvetenhet. Hjärtligt välkomna att följa med på resan.