Svenska

Utbildning & föredrag

Skräddarsydda arrangemang på Solkusten eller i Sverige. För den egna företagaren, det lilla eller stora företaget, personalgruppen, vännerna, familjen och Dig själv.

  • Ledarskap, kroppsmedvetenhet, självmedvetenhet.
  • Mindfullness, målfokusering, positivt tänkande, coaching.
  • Ridning, core, yoga, skidåkning, frihetsdressyr, välmående träning m.m.
  • All inclusive, transfer, fyrstjärnigt strandhotell, budget alternativ.
  • Utbildare / kursledare Mia Isacsson & svenska företaget Medvetenhet.

Ridresor

Positiv, välgenomtänkt och individ- anpassad träning. Målet är att både häst och människa ska tycka att det är roligt att arbeta tillsammans och utvecklas både fysikt och psykiskt.

Utbildning av hästar och ryttare på alla nivåer. En kombination av den klassiska dressyrens ”hållbarhetsträning” och modern ”tävlingsdressyr” med syfte att få ett harmoniskt och balanserat ekipage.
En bra kommunikation och en glad, välgymnastiserad häst är lika viktigt oavsett om du vill mysa i skogen, arbeta med hästen i frihet, träna hoppning eller nå Grand Prix nivå i dressyr.
Din inställning är viktigare än din utbildningsnivå. Här erbjuds du en unik möjlighet att utvecklas som människa och ryttare och förfina din kommunikation både från marken och i sadeln. Vi arbetar mot perfektion. Eftersom ”vägen är målet” så vi tränar ”här och nu” efter varje ekipages förmåga och ambitionsnivå. Våra Spanska hästar har stora hjärtan och de kommer att göra allt för dig. Men de kommer också visa sin förvirring när du ger motstridiga hjälper, är stressad, har prestationsångest eller inte vet själv vad det är du vill.

OBS! All träning sker på egen risk. Se över ditt försäkringsskydd – det är din egen olycksfallsförsäkring som gäller. Handskar, hjälm och säkerhetsväst rekommenderas vid allt arbete med hästarna och är obligatoriskt om man är under 18, såvida man inte har intyg från målsman.

Priser och förslag på upplägg. För företag tillkommer 25% moms. För privatpersoner ingår moms.